Foto- en videomarketingagentschap voor de gezondheidssector

Wij produceren professionele foto’s en video’s voor uw visuele communicatie in de gezondheidssector, of deze nu gericht is op gezondheidsprofessionals, patiënten of consumenten.

Creatie van beelden en video’s voor de gezondheidssector

Afbeeldingen en video’s zijn krachtige marketingtools. Ze brengen een boodschap en emoties over op je doelgroep. In de medische sector vervullen fotografie en video meerdere rollen: informatie overbrengen, voorschrijvers en patiënten geruststellen, jezelf presenteren, een verhaal vertellen, je producten promoten of je expertise onder de aandacht brengen…

In ons marketingagentschap, gespecialiseerd in de medische sector, creëren we boeiende, gepersonaliseerde visuele content voor gezondheidsprofessionals, patiënten en consumenten.

Op zoek naar een expert in visuele communicatie in de gezondheidssector?

Neem contact met ons op

Lees de getuigenissen
van onze klanten

Lees de testimonials

Unieke en gespecialiseerde medisch visuele communicatie

Een deskundig oog doorheen elk beeld

Bij Yellow Pill bestaat ons team uit marketingexperts voor de gezondheidssector. We hebben een grondige kennis van de codes van de medische audiovisuele communicatie, evenals van de strikte regelgeving voor de gezondheidssector.

Dankzij deze expertise kunnen we u reclamecampagnes en visuals aanbieden die rekening houden met de behoeften van gezondheidsprofessionals en patiënten, terwijl de veiligheid en vertrouwelijkheid van gegevens worden gerespecteerd.

Creatieve audiovisuele content

De marketingbeelden en -video’s die we produceren gaan altijd gepaard met een vleugje creativiteit. Ons marketingteam laat je doelgroep niet alleen visuals zien; we willen je target graag ook verhalen vertellen die emoties oproepen en hun aandacht vasthouden.

Hiervoor creëren we unieke, boeiende en effectieve visuele contentstrategieën om uw communicatiedoelstellingen te halen en te overtreffen.

Neem contact met ons op

Onze expertise in audiovisuele technieken

Ons bureau bestaat uit een marketingteam speciaal voor de gezondheidssector alsook uit audiovisuele professionals met de nodige technische en artistieke vaardigheden om de beste beelden vast te leggen.

We maken gebruik van professionele apparatuur en technologieën op gebied van camera’s, belichting, geluidsopname en montagesoftware… Deze vakkundigheid zorgt voor bijzonder mooie foto’s en video’s van hoge kwaliteit die zijn afgestemd op uw communicatiebehoeften.

Voorbeelden van audiovisuele producties

Ons agentschap produceert alle soorten foto’s en video’s voor de gezondheidszorg, zowel voor gezondheidsprofessionals (huisartsen, specialisten, apothekers, medische vertegenwoordigers, etc.), als voor patiënten of consumenten.

 • Foto- en videoreportages in de medische sector
 • Fotoshoot
 • Portretfoto’s
 • Interviews met gezondheidsprofessionals en patiënten
 • Promotievideo’s en -foto’s
 • Educatieve en demonstratievideo’s en -foto’s
 • Visuele reclamecampagnes
 • Beeldmateriaal voor sociale netwerken
 • Beeldmateriaal voor uw website
 • TV-spots
 • Medische fotografie
 • Foto’s en video’s voor sensibilisering en preventie
Ontdek onze projecten

Onze klanten stellen hun vertrouwen in ons

Deze klanten hebben een beroep gedaan op onze diensten.

Abbvie
Alexion
Almirall
Arega
AstraZeneca
BMS
Cooper
Effik
Ipsen
Mediquality
Merck
Mylan
Novartis
Pfizer
Pierre Fabre
Servier
Tillots
UPSA