Het agentschap Yellow Pill

Over Yellow Pill

Met meer dan 15 jaar ervaring in healthcare advertising, richtte Florence Guisset in 2015 haar eigen bureau Yellow Pill op. Dit jong communicatiebureau is gespecialiseerd in gezondheidsmarketing en kent de specifieke praktijken, codes en regelgevingen van de farmaceutische sector als geen ander.

Onze toegewijde, flexibele experts luisteren naar uw behoeften en bieden u de meest geschikte marketingoplossingen in functie van uw doelstellingen.

equipe-tous

Onze waarden

Creativiteit

Het is onze taak u te challengen. En dat doen we ook. Alleen zo kunnen we uw ideaal en uniek concept ontwikkelen. Helemaal op maat van uw merk en de boodschap die u wilt brengen.

Flexibiliteit

Dankzij onze kleine structuur kunt u rekenen op een flexibel projectbeheer. Helemaal op maat.

Passie voor het vak

Ons motto luidt : de nodige tijd nemen om alles goed te doen.  Elk project pakken we dan ook even professioneel aan.

Kennis van de gezondheidssector

De wetten en regelgeving binnen de gezondheidssector hebben geen geheimen voor ons. Zo kunnen we innovatieve oplossingen ontwikkelen met respect voor uw huidige werking.

Ontdek hier ons team

Florence

Founder

15 jaar lang werkte Florence in verschillende bureaus voor heel wat spelers in de farmaceutische sector. In 2015 besloot ze haar eigen communicatiebureau op te richten, gespecialiseerd in de gezondheidssector: Yellow Pill. Haar rijke ervaring met specifieke doelgroepen als huisartsen, SP’s, apothekers, patiënten,… zet ze met veel passie in om uw campagne uit te werken, in welk domein dat ook moge zijn (Rx, OTC, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen, …).

Aurélie

Project & Event Manager

Het hoefde geen betoog dat Aurélie zich zou aansluiten bij Florence, haar allereerste collega ooit in een medisch bureau, om haar team te versterken. In ruim 20 jaar bij agentschappen ontplooide zij zich tot een professionele projectleider die degelijke, betrouwbare en aangename lange-termijnpartnerships opbouwt. Aurélie is drietalig, pro-actief, efficiënt, georganiseerd, en respectvol. Zij luistert aandachtig naar uw noden en behoeften en vooral: niets ontsnapt aan haar arendsoog!

Olivier

Creative Director

Een creatieveling met een passie voor de gezondheidssector. Dat is Olivier. Hij werkte jarenlang als copywriter en creative director voor de meest vooraanstaande reclamebureaus, waaronder Famous, Havas, Ogilvy, Mc Cann, Duval Guillaume, Publicis Montréal, om er maar een paar te noemen. Vandaag is hij deeltijds docent én creative director bij Yellow Pill.

Gaetane

Graphic Designer

Een talentvol grafisch ontwerpster met jarenlange ervaring in de communicatie voor de gezondheidssector. Zij maakt de mooiste ontwerpen die beantwoorden aan uw creatief concept, of dat nu advertenties, webdesign, e-detailing, leave-behinds,  grafieken, attesten, doorverwijzingen, of infographics moeten zijn.

Bruno

Graphic Designer

Bruno was als jongen al gepassioneerd door plastische kunsten. Hij studeerde kunst aan Saint-Luc en begon dan zijn carrière in een reclamebureau waar hij zijn creativiteit verder kon ontwikkelen. Zijn werk is geïnspireerd door Pop en Street Art en bestaat uit unieke fotografische composities. Met een buitengewone knowhow tovert hij de mooiste werken met een uitgesproken professionalisme.

Marie-Pascale

Copywriter NL

Marie-Pascale heeft maar één doel : content. Ze schrijft inhoud waar jij en je klanten content van worden. Want de DNA van jouw organisatie verwoorden in mooie, krachtige teksten vindt ze nu eenmaal geweldig. Of dat nu voor een website, sociale media, een (e)mailingcampagne of drukwerk is.  Na meer dan 15 jaar ervaring in o.a. direct marketing, databasebeheer & personalisatie, (online) communicatie, copywriting, fondsenwerving en eventorganisatie, laat ze nu haar creativiteit botvieren in teksten die werken.

Isabelle

Producer

Isabelle studeerde kunst, interieurarchitectuur en decorbouw. Nu werkt ze al meer dan 15 jaar in de audiovisuele sector en beheert uw project van A tot Z – van bedrijfsfoto’s en advertenties tot reclamespots en bedrijfsfilms:

  • Ze vindt de juiste mensen (regisseurs, fotografen, animatoren)
  • Ze ontwikkelt samen met u het concept, maakt een budget op, organiseert en realiseert de foto- en filmopnames en zorgt voor de casting, locatiescouting, teams, apparatuur en studio
  • Ze beheert het geheel en volgt ook de postproductie (beeld en geluid) nauwkeurig op tot en met de oplevering van de films
Yves

Video Producer

Yves is regisseur, cameraman, redacteur en motion designer. Het audiovisuele is onmiskenbaar zijn passie. Hij heeft dan ook bakken ervaring met alle soorten producties zoals bedrijfsvideo’s, commercials, presentatievideo’s, evenementenvideo’s, 360 video’s, 2D- en 3D-animaties, motion design en nog veel meer!

Kris

Regisseur

Kris Debusscher is freelance regisseur van reclamefilms en werkt in België, Duitsland en Frankrijk. En voor Yellow Pill. Een krak in zijn vak, met bakken ervaring in het maken van alle soorten reclameboodschappen voor TV, sociale media, YouTube, noem maar op. Hij luistert nauwkeurig naar uw vraag als adverteerder en vertaalt het idee van ons agentschap in beelden.

Zijn missie? Een verhaal vertellen en uw boodschap overbrengen in slechts 30 of zelfs 5 seconden.

Dat doet hij met prachtige beelden en de perfecte muziek. Zo brengt hij nu eens een glimlach, dan weer een emotie teweeg die de kijker triggert en zijn aandacht vasthoudt. Dat vergt een kwalitatief hoogwaardig productietalent dat voldoet aan de verwachtingen en eisen van de gezondheidssector.

Aurore

Fotograaf

14 jaar lang werkte Aurore in het martonderzoek, de marketing en communicatie van de farmaceutische industrie. Ze weet als geen ander hoe je en campagne opzet voor een product, hoe je de communicatie errond organiseert, de resultaten en verkoopscijfers analyseert, je campagne bijstuurt waar nodig en budgetten beheert. Maar wat ze nóg beter kan, is de waarden van je bedrijf of je product in beeld brengen. Want ze kreeg de kans om van haar passie haar werk te maken: fotografie. Nu combineert ze haar passie voor het beeld met haar zoektocht naar hoe de mens in zijn werkomgeving ontwikkelt en hoe bedrijven een eigen universum creëren. Dat universum van producten, waarden en normen legt ze op een fantastische manier vast op de gevoelige plaat.