Eventorganisatie voor de farmaceutische en medische sector

Wij begeleiden u in elke fase van de organisatie van uw medische evenementen (symposium, cycle meeting, productlancering, expertmeeting, enz.), vanaf het eerste concept van uw evenement tot en met de coördinatie op de grote dag.

Organisatie van uw evenementen

Omdat we écht een full-service agency zijn, kunnen we als communicatiebureau in de medische sector u ook helpen met de organisatie van uw events als farmaceutisch of medisch bedrijf. Wij begeleiden u doorheen het hele proces, van A tot Z, van concept tot de dag zelf, van het ontwerp van de uitnodigingen tot de coördinatie van de sprekers.

Wij luisteren nauwkeurig naar u en uw behoeften en zorgen voor een evenement op maat in functie van uw doelstellingen en boodschap. We werken daarbij ook al het nodige visueel materiaal uit, zowel online als offline.

Voor Yellow Pill is elk detail belangrijk. Enkel zo kunnen we een professioneel evenement, uw imago waardig, neerzetten.

Neem contact met ons op

Lees de getuigenissen
van onze klanten

Lees de testimonials

Organisatie van medische events

Voor het organiseren van uw medische events werkt Yellow Pill nauw samen met Mediquality en bieden we samen een oplossing op maat. Kies gerust à la carte.

Met deze unieke mix kunt u rekenen op een optimale visibiliteit en verhoogt u beslist het aantal deelnemers (+60% reach).

Werving

Uitnodigingen, e-mailings, e-learnings versterken het werk van uw sales team en zorgen voor een optimale visibiliteit van uw event

Organisatie

Yellow Pill neemt de logistiek van uw event voor haar rekening (locatie, techniek, traiteur,…)

Promotie

Mediquality zorgt voor media coverage door o.a. gepersonaliseerde inhoud gericht uit te sturen (artikels, interviews van de KOL’s, reprints,…)

Enkele van onze succesvolle events

  • Expert meetings (KOL’s)
  • Productlanceringen (interne en/of voor uw klanten)
  • Persconferenties
  • Cycle meeting
  • Team building

Onze klanten stellen hun vertrouwen in ons

Deze klanten hebben een beroep gedaan op onze diensten.

Abbvie
Alexion
Almirall
Arega
AstraZeneca
BMS
Cooper
Effik
Ipsen
Mediquality
Merck
Mylan
Novartis
Pfizer
Pierre Fabre
Servier
Tillots
UPSA