Eventorganisatie voor de farmaceutische en medische sector

« The most successful event is the one that achieves your goals and exceeds your expectations »

Organisatie van uw evenementen

Omdat we écht een full-service agency zijn, kunnen we als communicatiebureau in de medsiche sector u ook helpen met de organisatie van uw events als farmaceutisch of medisch bedrijf. Wij begeleiden u doorheen het hele proces, van A tot Z, van concept tot de dag zelf, van het ontwerp van de uitnodigingen tot de coördinatie van de sprekers..

Wij luisteren nauwkeurig naar u en uw behoeften en zorgen voor een evenement op maat in functie van uw doelstellingen en boodschap. We werken daarbij ook al het nodige visueel materiaal uit, zowel online als offline.

Voor Yellow Pill is elk detail belangrijk. Enkel zo kunnen we een professioneel evenement, uw imago waardig, neerzetten.

events-2

Voor het organiseren van uw medische events werkt Yellow Pill nauw samen met Mediquality en bieden we samen een oplossing op maat. Kies gerust à la carte:

  1. Werving: uitnodigingen, e-mailings, e-learnings versterken het werk van uw sales team en zorgen voor een optimale visibiliteit van uw event
  2. Organisatie: Yellow Pill neemt de logistiek van uw event voor haar rekening (locatie, techniek, traiteur,…)
  3. Promotie: Mediquality zorgt voor media coverage door o.a. gepersonaliseerde inhoud gericht uit te sturen (artikels, interviews van de KOL’s, reprints,…).

Met deze unieke mix kunt u rekenen op een optimale visibiliteit en verhoogt u beslist het aantal deelnemers (+60% reach).

Enkele van onze succesvolle events

Expert meetings (KOL’s)

Productlanceringen (interne en/of voor uw klanten)

Persconferenties

Cycle meeting & team building

U wenst een event te organiseren in de farmaceutische of medische sector?