Digitaal agentschap voor medische communicatie

« Marketers need to build digital relationships and reputation before closing a sale »

Chris Brogan

Het belang van digital in de medische marketing

Digital is everywhere. Je kan er in onze huidige samenleving niet meer omheen. De consument checkt bijna altijd eerst online eer hij iets koopt of beroep doet op een dienst. En dat is niet anders voor de medische sector.

Steeds meer patiënten kijken voor courante gezondheidsvragen even op het internet om zich te informeren. En gezondsheidsprofessionals kunnen digitale tools steeds meer appreciëren. Zo gebruiken vertegenwoordigers bijvoorbeeld digitale presentaties om hun producten voor te stellen.

Of uw doelgroep nu consumenten of professionals zijn, e-health wordt stilaan de norm.

digital-2
digital-5

Creatieve digitale marketingtools in regel met de wetgeving

Als digitaal communicatiebureau ontwikkelen we voor u een creatieve strategie die door middel van innoverende online oplossingen uw merk een unieke digitale ervaring bezorgt. Zo helpen we u de juiste nieuwe technologieën voor digitale communicatie te kiezen en die dan volgens de regels van de kunst te implementeren. Een greep uit ons aanbod:

  • Concept en ontwikkeling van uw website
  • Creatie van uw e-detailing
  • UX design
  • e-mailingcampagnes
  • SEO en SEA (Zoekmachine-optimalisatie en -advertenties)
  • Optimalisatie van uw online banners
  • Social media
  • Creatie en productie van films
  • Web campaigns

Dankzij onze kennis van de medische en farmaceutische sector en onze online expertise passen we uw digitale marketing aan aan uw doelgroep, maar ook en vooral aan de wettelijke vereisten van de medische sector. Onze experts kennen de geschreven en ongeschreven regels van de medische communicatie en zorgen er in elke fase van het project voor dat die regels ook gerespecteerd worden.

U wenst een marketing- of communicatiestrategie op te zetten
op maat van uw doelgroep?

Krachtige online tools voor elke doelgroep

Of u nu patiënten, consumenten, dokters of apothekers wilt aanspreken, wij zorgen er samen voor dat ze trouw blijven aan uw merk. Door via verschillende kanalen hun interesse te wekken en betrouwbare en relevante informatie te geven, verhoogt u uw geloofwaardigheid en creëert u een  kwaliteitsimago. Zo converteert u ze geleidelijk aan in kopers en voorschrijvers.

digital-1