Digitaal agentschap gespecialiseerd in gezondheidscommunicatie

Om uw doelgroep op het internet te bereiken, versterken we uw digitale aanwezigheid, optimaliseren we uw online zichtbaarheid (website, SEO, SEA, sociale netwerken, enz.) en creëren we aangepaste webtools op maat (webbanners, e-detailing, e-mailing, enz.).

Digitaal: een onmisbaar onderdeel van gezondheidsmarketing

Digitale technologie is alomtegenwoordig in de huidige samenleving en de gezondheidssector vormt hierop geen uitzondering. Voor iedereen die betrokken is bij de gezondheid is het Web een essentieel hulpmiddel geworden in de zoektocht naar informatie, om te communiceren en om beslissingen te nemen.

Of uw doelgroep nu bestaat uit consumenten, patiënten of professionals, e-gezondheid is vandaag een realiteit waar u mee te maken heeft. Bij Yellow Pill helpen onze digitale medische marketingexperts u het beste uit e-gezondheid te halen, met creatieve digitale communicatie op maat van uw doelgroep.

Neem contact met ons op

Lees de getuigenissen
van onze klanten

Lees de testimonials

Regelgevende en creatieve digitale marketingmaterialen

Een combinatie van medische expertise…

De gezondheidssector is een sterk gereglementeerde wereld en daar ligt de kracht van ons digitaal communicatieagentschap: wij zijn experts in het gezondheidsdomein!

Onze kennis van de medische en farmaceutische omgeving alsook onze webknowhow zorgen ervoor dat uw digitale marketing is afgestemd op uw doelgroep, maar ook en vooral op de wettelijke vereisten van de sector. Onze experts zijn zich terdege bewust van de vele regels waaraan de gezondheidscommunicatie onderworpen is en begeleiden u bij uw digitale projecten door communicatieoplossingen te ontwikkelen die aan elk van deze maatregelen voldoet.

… en veel creativiteit

Medische expertise is niet genoeg om op te vallen in deze competitieve digitale wereld. Bij Yellow Pill combineren we onze medische kennis met onze creatieve geest om creatieve communicatiestrategieën en innovatieve weboplossingen te creëren. Ons doel? Uw merk in staat stellen om deel te nemen aan een unieke digitale ervaring door middel van een differentiërende, impactvolle en relevante online-communicatie.

Laten we een gepersonaliseerde digitale strategie ontwikkelen

Of u zich nu richt op patiënten, consumenten, artsen of apothekers, ons doel is om de meest relevante en boeiende communicatieoplossingen te bieden voor uw merk.

Met behulp van een reeks online kanalen en tools helpt ons digitaal agentschap u om interesse te wekken en geloofwaardigheid te winnen. Omdat gezondheid een ernstige zaak is, kunnen wij u helpen betrouwbare en interessante informatie te bieden die is afgestemd op uw doelgroep. Op deze manier creëert u een merkimago van hoge kwaliteit waarmee u uw doelgroep geleidelijk kunt omzetten in klanten of voorschrijvers.

Ontdek onze campagnes

Onze vaardigheden voor uw digitale communicatie

Onze expertise in digitale communicatie voor de gezondheidssector omvat een breed scala aan diensten. Om aan uw marketingbehoeften te voldoen, helpt Yellow Pill u bij het aanwenden van digitale communicatietechnieken zoals :

  • Ontwerp en opbouw van performante websites
  • Het creëren van uw e-detailing voor een doeltreffende voorstelling van uw producten
  • Verbeterde gebruikerservaring (UX-design) voor vlotte navigatie
  • Het ontwikkelen en op punt stellen van uw gecibleerde e-mailcampagnes
  • Je zichtbaarheid op internet optimaliseren met organische (onbetaalde) zoekmachine optimalisatie (SEO) en betaalde zoekmachine advertentie (SEA)
  • Uw webbanners optimaliseren om hun visuele impact te maximaliseren
  • Strategisch beheer van uw sociale netwerken
  • Creatie en productie van boeiende films en video’s
  • En nog veel meer ….

Onze klanten stellen hun vertrouwen in ons

Deze klanten hebben een beroep gedaan op onze diensten.

Abbvie
Alexion
Almirall
Arega
AstraZeneca
BMS
Cooper
Effik
Ipsen
Mediquality
Merck
Mylan
Novartis
Pfizer
Pierre Fabre
Servier
Tillots
UPSA